Voegwerken
Correct uitgevoerde voegwerken maken het verschil!

Het voegwerk over het algemeen is een belangrijk onderdeel van gevels en buitenmuren. Deze werken  zullen  in grote mate het uitzicht van de gevelmuur bepalen. Traditionele (lees: stenen) gevels bestaan -buiten de gevelstenen zelf- voor een aanzienlijk deel uit voegen. Er is dan ook een enorm verschil  tussen een woning die nog niet gevoegd werd en één waar het voegwerk al wel achter de rug is.

Correct uitgevoerde voegwerken aan een correcte prijs

Voegwerken dienen correct en dus volgens de regels van de kunst uitgevoerd te worden. Voegen zijn er immers niet alleen om esthetische redenen, maar evenzeer om de gevel te beschermen tegen vocht, neerslag, schimmelvorming e.a.

Voegwerken Antwerpen

Wil ook jij als particulier of bedrijf in Antwerpen een bestaande gevel laten opvoegen en/of zoek je een aannemer die je kan helpen met het voegwerk van een nieuwbouwgevel, dan haal je met Revaro uit Wuustwezel een vakman in huis die kwaliteitsvolle voegwerken aan correcte prijs realiseert.

Info, prijs & offerte voegwerken

Neem contact op met de aannemer voor bijkomende info inzake voeg- & metselwerk in provincie Antwerpen. Informeer naar de prijs voor het (her)opvoegen van je gevel en/of vraag een gratis gedetailleerde offerte!

Voegwerken Antwerpen - Offerte voegwerk | gevel opvoegen