Renovatie

Renovaties aan woning of bedrijf zijn dé specialiteit van aannemer Revaro

Revaro is een specialist verbouwing, aannemer renovatie in Wuustwezel, Antwerpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleine en grote renovatiewerken, maar ook in specifieke verbouwingen op maat, volledig opgeleverd en afgewerkt volgens wens en behoefte van iedere klant.

aannemer renovatie Kalmthout Antwerpen

Renoveren: aannemer met toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde van aannemer Revaro steunt op vier pijlers; noem ze gerust de hoekstenen van ons succes!

  • Meewerkende vennoten: op elke werf zijn Frank en Christophe Van Roy aanwezig. Uw garantie op een perfect resultaat tot in de kleinste details.
     
  • Engagement: alle werken voeren wij uit alsof het voor onszelf is. Degelijkheid en vakkundigheid tot uw dienst met de beste materialen.
     
  • Duidelijke afspraken en prijzen: Onze prijs-kwaliteitsverhouding staat helemaal in balans. U weet precies waar u aan toe bent.
     
  • Ervaring, kennis en kunde: onze onmiskenbare passie voor het vak is gebundeld met jarenlange ervaring. Zo weten we elk project op de juiste manier aan te pakken. Vakmanschap, kennis en kunde zijn bij Revaro vanzelfsprekend!

Diensten renovatie

Nieuwe ramen en deurenaanleg opritten & terrasmetselwerkvoegwerkennieuwe gevelbekleding plaatsenbetegelenbadkamerrenovatienieuwe vloer leggenbinnenafwerkinggyprocwerkenverbouwingswerkenachterbouw bijbouwenlichtkoepel installerenkarweiwerken & klussen ♦ ...

Antwerpen

Vanuit Wuustwezel werkt aannemer Revaro voor particulieren in regio Antwerpen. Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!