Verbouwen & renoveren in Antwerpen?
Kwaliteit én prijs in dienst van de klant!

Met Antwerps aannemer verbouwing & renovatie Revaro uit Wuustwezel is elke verbouwing in goede handen. De aannemer stelt diensten voor die het hele traject omvatten van zowel kleine renovaties als grotere verbouwingen.
 

Van bouw (nieuwbouw, ombouw of bijbouw) tot finale afwerking

Prijs / kwaliteit

Renovatiespecialist Revaro garandeert een perfecte werfopvolging met oog voor afwerking tot in de kleinste details. Als efficiënt en kundig aannemer kan Revaro een correcte prijs en topkwaliteit voorstellen. Bovendien hebben klanten één enkel aanspreekpunt voor het makkelijk en snel bespreken van de details tot verbouwing / renovatie.

A-Z totaalrenovaties

Een renovatie plannen, uitwerken en uitvoeren... Revaro geeft graag professioneel advies inzake renoveringen groot of klein. Een A- Z totaalrenovatie omvat alle facetten van hjet project: ondersteuning en begeleiding vanaf het idee of plan om te verbouwen / renoveren tot einde werf / oplevering).

Bekijk hier enkele opgeleverde realisaties en/of werken in uitvoering

Info, prijs & offerte verbouwen / renoveren in Antwerpen

Meer weten over de mogelijkheden m.b.t. verbouwen / renoveren in regio Antwerpen? Neem vrijblijvend contact op met de aannemer voor bijkomende info, een idee van de mogelijke kosten en/of vraag een gedetailleerde offerte op maat!

renoveren in antwerpen verbouwen