Nieuwe vloer

Nieuwe vloer leggen in Antwerpen?

Op zoek naar een vakman voor het leggen van een nieuwe vloer of om je vloer te betegelen die ook je oude vloerbetegeling en/of dekvloer uitbreken kan indien gewenst? Zoek niet verder... Aannemer Revaro uit Kalmthout, Antwerpen legt nieuwe vloeren in een mum van tijd, afgewerkt zoals het hoort én aan betaalbare prijs. Vraag gratis een offerte vloerbetegeling op maat!

Renovatie & nieuwbouw

Aannemer renovatie, verbouwing en nieuwbouw legt nieuwe vloeren in het kader van zowel verbouwingswerken als voor nieuwbouwprojecten. Ben je aan de afwerking van je nieuwbouw toe en wens je beroep te doen op een vakman vloerder / betegelaar of wens je een oude vloer te renoveren? Neem contact op met de Revaro vloerspecialisten.

Prijs vloer leggen / vloer betegelen

De totale kostprijs die je zal betalen voor (het renoveren van) een nieuwe vloer is afhankelijk van een aantal zaken:

  • dient een oude vloer uitgebroken te worden ja / of neen?
  • benodigd volume nieuwe dekvloer / ondervloer
  • maak je van de afbraakwerken ook gebruik om ineens een nieuwe vloerisolatie of vloerverwarming te laten leggen of niet?
  • ligt de bestaande vloer voldoende waterpas of dient een vloeregalisatie voorzien te worden
  • zal de nieuwe vloer bestaan uit vloertegels (al dan niet met bijhorende plinten) of kies je voor een andere materiaal als vloerbedekking / vloerbekleding zoals bvb een betonvloer, (massief) houtparket, laminaat, linoleum, vasttapijt, ..
  • de totaal te bedekken vloeroppervlakte
  • ...

Bekom vrijblijvend een algemene prijsindicatie inzake nieuwe vloeren

Offerte vloerbetegeling

De kogel is door de kerk en je wil in Antwerpen je vloer laten betegelen (met of zonder bijkomende werkzaamheden) en wil graag een offerte voor de betegeling van een bepaald vloeroppervlak bekomen, neem dan geheel vrijblijvend contact met de aannemer en vraag een gratis prijsbestek.

Offerte vloer betegelen Antwerpen

Andere diensten van de aannemer

Nieuwe ramen en deurenaanleg opritten & terrasmetselwerkvoegwerkennieuwe gevelbekleding plaatsenbetegelenbadkamerrenovatienieuwe vloer leggenbinnenafwerkinggyprocwerkenverbouwingswerkenachterbouw bijbouwenlichtkoepel installerenkarweiwerken & klussen ♦ ...